SALE ✨ TOT 30% KORTING! DAMES - HEREN - ACCESSOIRES
📦 I.v.m. de feestdagendrukte bij de vervoerder, kan het zijn dat je pakketje later geleverd wordt.
Sluiten

Wedding season start bij Van Dalen


Klaar voor het wedding season met Van Dalen

Het trouwseizoen is nu echt van start gegaan, want eindelijk mogen we weer grote feesten geven en deze leuke gelegenheid delen met grote gezelschappen! Of je nu zelf in het huwelijksbootje stapt of uitgenodigd bent op een bruiloft, wij geven jou alvast paar tips voor het perfecte paar schoenen en de juiste combinatie hoe je deze het beste kan dragen, passend bij de dresscode.


Dresscode

Allereerst is het heel belangrijk om te weten of er een dresscode is. Is er een dresscode? Volg deze dan zeker op! Je wilt namelijk niet buiten de boot vallen en er zo gewenst mogelijk uitzien. Luister dus goed naar het bruidspaar en mocht er verwarring zijn over de dresscode kan je dit het beste bespreken met het bruidspaar of de ceremoniemeester. Wat je natuurlijk wel kan doen is een persoonlijke twist aan je outfit geven door te kiezen voor één van de schoenen uit de Van Dalen collectie!

De perfecte schoen voor een bruiloft

De perfecte schoen is natuurlijk heel persoonlijk. Ben jij een persoon die graag op een elegante pump of sleehak loopt of vind je het juist fijn om de hele tijd comfortabel rond te lopen op een loafer? The choice is yours maar Van Dalen is natuurlijk van alle markten thuis en heeft zowel voor de bruid als voor gasten het perfecte paar waar je geen nee tegen kunt zeggen!

De wedding collectie bevat voornamelijk elegante sandalen met een subtiele hak. Ben je meer op zoek naar pumps en sleehakken? Check dan zeker deze categorie damesschoenen. Hier vind jij o.a. te leuke schoenen van Tommy Hilfiger, Van Dalen, VIA VAI, Lazamani en many more!

Van Dalen x Wedding accessoires

Als bruid is een handtas iets minder belangrijk op deze belangrijke dag, maar voor jou als gast is dit een essentieel element van jouw outfit! Het is namelijk van belang dat je een handtas vindt waar voldoen in kan, maar die niet te groot is om een hele dag en nacht mee te moeten sleuren. We’ve got you covered!

De handtassen van Maruti, Valentino en Tommy Hilfiger zijn een echte musthave voor op deze speciale gelegenheid. De tassen zijn uitgevoerd in neutrale kleuren, maar wil je een opvallend accessoire aan je outfit toevoegen? Dan zijn de tassen van Tommy Hilfiger wat voor jou. Check het online.

Dus, genoeg tips vanuit Van Dalen! Nu is het aan jou: shop op vandalen.nl jouw favoriete schoen voor deze speciale gelegenheid en verras iedereen met jouw persoonlijke keuze. Let’s shop your dream shoe.

 

SHOP
Blog