Naar boven

Vragen over betalen

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

- iDEAL
iDEAL is een betaalmethode waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen Nederlandse bank. iDEAL is echter geen keurmerk. De mogelijkheid om te betalen met iDEAL of de zichtbaarheid van het logo zegt niets over de betrouwbaarheid en service bij de levering door de webwinkel.

Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

- Creditcard: Mastercard / Visa 
Wanneer je zending ons magazijn verlaat zal het bedrag van je creditcard worden gecrediteerd. Bij een retourzending zal het bedrag dan ook worden bijgeschreven op je creditcardrekening. Je creditcardgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard bij van Dalen veilig.

- Achteraf betalen met AfterPay
AfterPay voert voor Van Dalen het volledige achteraf betaalproces uit. Heb je vragen over betalingen met AfterPay of waarom je bestelling niet wordt goedgekeurd door AfterPay? Neem dan contact op met AfterPay via 020 - 7 230 270 of via Facebook. AfterPay is op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur bereikbaar en op zaterdagen van 9:00 tot 13:00 uur zowel telefonisch als via Facebook. Je kunt ook informatie vinden op www.afterpay.nl.

Binnen 14 dagen na ontvangst van jouw pakket, ontvang je per e-mail een digitale factuur van AfterPay. Je hebt vervolgens 14 dagen de tijd om het product te betalen. De betaalgegevens zijn terug te vinden in de digitale factuur. De kosten voor AfterPay bedragen €0,99 per bestelling.

- PayPal
Als je kiest om met PayPal te betalen, wordt je na het bestellen direct doorgestuurd naar de website van PayPal. Hier kunt jij je aanmelden voor een nieuw account of inloggen met je bestaande PayPal gebruikersnaam en je betaling bevestigen.

- Beveiliging
Alle betalingen op de website verlopen via het beveiligde platform van betalingsprovider Ogone. Bij het ingeven van uw persoonlijke gegevens gedurende het bestelproces is de verbinding versleuteld middels een https-verbinding.

Moet ik verzendkosten betalen?
De verzending is gratis bij alle aankopen vanaf €50,-. Bij een aankoop kleiner dan €50,- bedragen de verzendkosten €4,95.