CYBER MONDAY ✨ SHOP MET 30% KORTING OP VAN DALEN & DR AMSTERDAM!  Dames - Heren - Accessoires
Sluiten

Sneakertrend 2022 | Dad sneakers voor haar

Sneakertrend 2022
 

Sneaker lovers opgelet! Van Dalen heeft speciaal voor dames dad sneakers die definitief op je wishlist horen te staan voor komend voorjaar. Deze sneakertrend zien we al een aantal jaar voorbijkomen en ook in 2022 mag een dad sneaker niet ontbreken in jouw schoenencollectie. Misschien ben jij nog niet zo bekend met deze term en trend. No worries! We zullen in het kort een introductie geven waarom deze sneakers zo populair zijn!

De sneakertrend: dad sneakers

De trend dad sneakers is komend voorjaar weer populair. Maar wat maakt deze sneaker zo populair? Doordat de zool extra dik, breed is, lijkt het net alsof je op wolkjes loopt. En zeg nou eerlijk… wie wil dat nou niet? Door dit kenmerk heeft de sneaker ook zijn naam te danken aangezien je ‘dad’ vroeger waarschijnlijk ook grove sneakers droeg.    

Kleurrijke sneakers, nude tinten & mesh details

Van Dalen heeft dit voorjaar diverse sneakers die echt niet mogen ontbreken in jouw schoencollectie. Ga vooral voor een paar kleurrijke sneakers of hou je eerder van een neutrale tint? Kies dan een nude dad sneaker of beige dad sneaker met opvallende mesh details. Het materiaal mesh is namelijk he-le-maal hot en terug te vinden in de collectie van Van Dalen. De Dad sneaker is een key item in de fashion! You hate it or you love it, maar wij van Van Dalen houden 100% zeker van deze schoenentrend! Jij ook?! Check dan zeker deze sneaker.

Paar stylingtips voor jou!

Dad sneakers zijn op diverse manieren te combineren en geven je look een stoer kantje. Ben jij een echte daredevil? Ga dan voor felle kleuren in je outfit voor het colour block effect. Trek je leerlook broek uit de kast, een stoere sweater met opdruk en draag in je sneakers een felkleurige sok. Natuurlijk is een basic look ook prima te combineren met de dad sneaker. Kies dan voor een basic mom jeans met een pastelkleurig truitje of T-shirt.

Wil je juist de sneaker combineren naar je werk? Geen probleem! Draag de sneakers met een felkleurige pantalon met basic wit T-shirt. Zo kom je trendy voor de dag en heb je toch een colourblock effect in je outfit.    

De Dad sneaker is een key item in de fashion! You hate it or you love it, maar wij van Van Dalen houden 100% zeker van deze schoenentrend! Jij ook?! Check dan zeker deze sneakers!

Blog