Naar boven

Ruilen & retourneren

Is het artikel toch niet naar wens? Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het artikel. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen terugbetalen via dezelfde methode als waarmee de order betaald is.

Ruilen & retourneren

Binnen Nederland kunnen bestellingen kosteloos worden geretourneerd op 3 manieren.

1. In iedere verzenddoos vindt je bij de factuur en retourformulier een retourlabel. Plak het retourlabel over het andere verzendlabel op de doos zodat jouw adres niet meer zichtbaar is en geef het pakket gratis af bij een DHL Parcelpunt bij jou in de buurt.
2. Mocht je geen retourlabel ontvangen hebben kan je deze aanmaken via de DHL Retour Portal. Via de DHL Retour Portal kun je een verzendlabel aanmaken en afdrukken. Volg hiervoor de stappen:
 1. Klik hier om naar de DHL Retour Portal te gaan »
 2. Vul deze gegevens in:
  1. Vul jouw gegevens in zoals ze bij ons bekend zijn.
  2. Bij referentie vul je de cijfers van jouw ordernummer in.
  3. Bij gewicht vul je het gewicht van het pakket in, afgerond naar boven. Wanneer je het cijfer 3 invult, zit je altijd goed.
  4. Volg de verdere stappen om het verzendlabel direct te printen. Je ontvangt ook een email met het verzendlabel.
 3. Print de verzendlabel uit en plak deze op het pakket over jouw adres heen.
 4. Breng het pakket weg bij een DHL Parcelshop. Klik hier om de dichtstbijzijnde locatie te vinden »
3. Je kunt jouw aankoop ook retourneren of ruilen voor een andere maat in één van onze winkels in Nederland. Hierbij moet je wel in bezit zijn van het aankoopbewijs (factuur) dat je bij jouw bestelling hebt ontvangen. Zo kun je direct de juiste maat meenemen indien voorradig of het artikel bestellen.

Let op: wij geven in de winkel geen geld terug. Het volledige bedrag wordt binnen 14 werkdagen terug gestort op dezelfde wijze als waarmee de order is betaald. Bij het geheel retourneren van je bestelling worden ook de eventueel betaalde verzendkosten terug overgemaakt.

Retourneren vanuit België

Het retour zenden van een weborder vanuit België is alleen mogelijk via BPost. Plak het retourlabel over het verzendlabel meet jouw adres erop heen, zodat jouw adres niet meer zichtbaar is. De kosten voor het retour zenden vanuit België zijn voor de consument.

Retouradres:
Van Dalen
Hoolstraat 7
6006 SL Weert
Nederland

Let op: het retour sturen van een pakketje valt onder de verantwoordelijkheid van de afzender. Van Dalen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor een beschadigde of zoekgeraakte retourzending.

Terugbetaling

Alle nauwkeurig geretourneerde artikelen zullen zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 werkdagen na ontvangst worden terugbetaald. Bij het retourneren van de gehele bestelling worden ook de eventueel betaalde verzendkosten terug overgemaakt.

Heb je betaald met een creditcard dan zal het aankoopbedrag inclusief eventuele leveringskosten worden teruggestort op deze creditcardrekening.
Wanneer je de betaling voldaan hebt met iDEAL of Bancontact, wordt het aankoopbedrag inclusief eventuele leveringskosten zo spoedig mogelijk teruggestort op jouw bankrekening.
Als je voor betalen met AfterPay gekozen hebt, wordt het aankoopbedrag van het geretourneerde artikel in mindering gebracht op jouw digitale acceptgiro. Wacht dan ook met betalen totdat AfterPay jou de meest actuele digitale acceptgiro toe heeft gestuurd.
Indien een bestelling met PayPal betaald wordt, zal het aankoopbedrag ook teruggestort worden op dezelfde PayPal rekening.
 
» Download Modelformulier voor herroeping