Naar boven

Retourneren

Is het artikel toch niet naar wens? Je hebt het recht om binnen een termijn van 45 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 45 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product fysiek in bezit krijgt. Wij zullen het bedrag zo spoedig mogelijk maar altijd binnen 14 dagen terugbetalen via dezelfde methode als waarmee de order betaald is.

Het is niet mogelijk om een ruiling te maken. Wanneer je wilt ruilen voor bijvoorbeeld een andere maat, kun je het artikel opnieuw bestellen op de webshop. Dit doen wij omdat de voorraad op de website actueel is en wij zo teleurstellingen voorkomen dat een artikel na ontvangst van de retourzending niet meer voorradig is.

Retourneren vanuit Nederland

Binnen Nederland kunnen bestellingen gratis worden geretourneerd.

Pak het product bij voorkeur in de originele verzenddoos in en plak het retourlabel zichtbaar op de verzenddoos. Breng het pakket naar een DHL afhaalpunt.

Let op! Voeg altijd de pakbon toe aan de retourzending zodat wij de gegevens van de bestelling hebben. Dit hebben wij nodig om jouw retourzending goed en snel te kunnen afhandelen. Indien je de pakbon niet niet meer hebt, voeg dan een formulier toe met daarop het ordernummer van jouw bestelling.

Bewaar je verzendbewijs goed tot je retourzending door ons is verwerkt.


Retourneren vanuit België

Het retour zenden van een weborder vanuit België is alleen mogelijk via BPost. De kosten voor het retour zenden vanuit België zijn voor de consument.

Retouradres:
Van Dalen
Marconilaan 6
6003 DD Weert
Nederland

Let op! Voeg altijd het retourformulier toe aan de retourzending zodat wij de gegevens van de bestelling hebben. Dit hebben wij nodig om jouw retourzending goed en snel te kunnen afhandelen. Indien je het retourformulier niet meer hebt, voeg dan een formulier toe met daarop het ordernummer van jouw bestelling. Het retour sturen van een pakketje valt onder de verantwoordelijkheid van de afzender. Van Dalen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor een beschadigde of zoekgeraakte retourzending.

Terugbetaling

Alle nauwkeurig geretourneerde artikelen zullen zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst worden terugbetaald. Bij het retourneren van de gehele bestelling worden ook de eventueel betaalde verzendkosten terug overgemaakt.

Heb je betaald met een creditcard dan zal het aankoopbedrag inclusief eventuele leveringskosten worden teruggestort op deze creditcardrekening.
Wanneer je de betaling voldaan hebt met iDEAL of Bancontact, wordt het aankoopbedrag inclusief eventuele leveringskosten zo spoedig mogelijk teruggestort op jouw bankrekening.
Als je voor betalen met AfterPay gekozen hebt, wordt het aankoopbedrag van het geretourneerde artikel in mindering gebracht op jouw digitale acceptgiro. Wacht dan ook met betalen totdat AfterPay jou de meest actuele digitale acceptgiro toe heeft gestuurd.
Indien een bestelling met PayPal betaald wordt, zal het aankoopbedrag ook teruggestort worden op dezelfde PayPal rekening.

Herroepingsrecht

Als de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, meldt hij dit binnen de bedenktermijn door middel van het modelformulier voor herroeping of op andere ondubbelzinnige wijze aan de ondernemer. Zo snel mogelijk, maar binnen 45 dagen vanaf de dag volgend op de in lid 1 bedoelde melding, zendt de consument het product terug, of overhandigt hij dit aan (een gemachtigde van) de ondernemer. Meer informate over het wettelijke herroepingsrecht vind je hier.
 
» Download Modelformulier voor herroeping