SALE ✨ TOT 30% KORTING! DAMES - HEREN - ACCESSOIRES
📦 I.v.m. de feestdagendrukte bij de vervoerder, kan het zijn dat je pakketje later geleverd wordt.
Sluiten

Monique Smit by Van Dalen: sneakercollectie 2022


Monique Smit by Van Dalen

Van Dalen heeft leuk nieuws voor jou! Ook dit jaar hebben wij een te gekke samenwerking met niemand minder dan Monique Smit. Was je vorig jaar nu net te laat met het kopen van die te gekke sneaker die je op het oog had? Dan moet je nu zeker je slag slaan. De sneaker collectie staat nu online. Benieuwd welke eyecatchers wij dit jaar voor jou in petto hebben? Lees dan gauw verder!

SHOP DE COLLECTIE
 

 

De musthave sneakers van Monique Smit

Ook dit jaar hebben we voor jou een sneaker collectie van Monique Smit waar je van achterover valt! De sneakers zijn ontworpen door Monique Smit en het Van Dalen designteam. Haar favorieten kleuren zijn in de sneakers verwerkt en wie Monique Smit goed kent weet dat zij helemaal happy wordt van glimmende materialen. Dit zie je dan ook duidelijk terug in de sneakers. Verder komt haar kenmerkende muzieknootje overal terug in de collectie.

 
Tropical Shades

De collectie bevat tropische kleuren die je doen denken aan de zee, het strand en de felle, warme, zomerse zon. Deze tropical shades zijn voornamelijk terug te vinden in de Kim sneakers. Hou je meer van de trendkleuren van nu: beige & roze, dan is de Cloe sneaker een musthave voor jou. Natuurlijk hebben wij ook aan een goede basic sneaker gedacht! De Cloe sneaker is ook verkrijgbaar in een zwart/wit model die je eindeloos kunt combineren met jou gewenste kledingstijl.

SHOP

Ready. Set. Shop!

Yes, we kunnen er niet over ophouden, sorry about that, maar je moet ons geloven! Naast de tropische tinten zijn de materialen van de sneakers geproduceerd uit diverse lederstructuren. Door deze keuze garanderen wij dat de schoenen van goede kwaliteit zijn en niet onbelangrijk: super comfortabel lopen!
Dus waar wacht jij nog op? Shop je favoriete paar sneakers nu online.

SHOP DE COLLECTIE
 
 
 
Blog