Naar boven

Levering

Bestellingen die op maandag t/m donderdag voor 23:59 uur worden geplaatst, ontvang je de volgende dag al in huis. Bestellingen op vrijdag voor 20:00 uur ontvang je op zaterdag al in huis.

Dit is alleen van toepassing op artikelen die voorradig zijn in het webfiliaal. Dit kun je controleren door bij het product op 'Bekijk levertijd van jouw maat' te klikken. Indien het artikel niet op het webfiliaal voorradig is, ontvang je de bestelling binnen 1-3 dagen in huis.

Je ontvangt een e-mail bericht wanneer jouw pakket verzonden is. Je krijgt een orderbevestiging per e-mail als je betaling is afgerond. Zodra de bestelling is aangemeld bij DHL ontvang je een track-and-trace email waarmee je de zending kunt volgen.

Ben je niet thuis, dan laat de bezorger een bericht achter de brievenbus. Er wordt dan de volgende dag een nieuwe afleverpoging gedaan. DHL doet 4 bezorgpogingen. De chauffeur kan het pakket ook bij de buren afgeven. Indien er helemaal niet bezorgd kan worden gaat het pakket na 4 bezorgpogingen retour naar de leverancier.

Meer vragen? Lees onze veelgestelde vragen of stuur een e-mail naar support@vandalen.nl.

Verzending

De verzending is gratis bij alle aankopen vanaf €50,-. Bij een aankoop kleiner dan €50,- bedragen de verzendkosten €4,95.