✨ FINAL SALE! Shop nu met korting tot 50%!
Sluiten

-- Betaling | Van Dalen --

Betaling bij Van Dalen is eenvoudig en veilig. Je hebt keuze uit de onderstaande betalingsmogelijkheden:

Betaalopties

Betalen met iDEAL
iDEAL is een betaalmethode waarmee je online aankopen snel en veilig kan afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. iDEAL is echter geen keurmerk. De mogelijkheid om te betalen met iDEAL of de zichtbaarheid van het logo zegt niets over de betrouwbaarheid en service bij de levering door de webwinkel.
Om gebruik te maken van iDEAL hoef jij je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, TriodosBank of Van LanschotBankiers, dan kan je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Achteraf betalen met AfterPay
AfterPay voert voor Van Dalen het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om de gekochte artikel(en) te betalen. Je kunt bij vandalen.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van €200,- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay . Ben je al bekend bij AfterPay? Dan kun je betalen tot een bedrag van €400,-. AfterPay kan alleen gebruikt worden wanneer je bestelling geplaatst wordt in Nederland en afgeleverd wordt op een Nederlands afleveradres.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. 

Je kunt bij vragen over betalen met AfterPay contact met AfterPay opnemen via 020 - 7 230 270. Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 20.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur. 
Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website. 

Betalen met Creditcard
Indien je kiest voor een betaling met creditcard dien je tijdens het bestelproces jouw creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Let er op dat je exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat (naam van de kaarthouder). Jouw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat je direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd.

PayPal
Als je kiest om met PayPal te betalen, word je na het bestellen direct doorgestuurd naar de website van PayPal. Hier kun jij je aanmelden voor een nieuw account of inloggen met je bestaande PayPal gebruikersnaam en je betaling bevestigen.

Beveiliging

Alle betalingen op de website lopen via het beveiligde platform van betalingsprovider Ogone. Bij het ingegeven van uw persoonlijke gegevens gedurende het bestelproces is de verbinding versleuteld middels een https-verbinding.

Verzending

De verzending is gratis bij alle aankopen vanaf €49,-. Bij een aankoop kleiner dan €49,- bedragen de verzendkosten €4,95.
Klantenservice