Naar boven

Valentino tassen

Valentino
Deze must-haves springen eruit vanwege hun elegantie. Met de tassen van Valentino maak je een echt statement. Voor ieder moment van de dag is er wel een bijpassende Valentino tas.

Valentino Bags

Valentino Bags, een merk dat opgericht is door de Italiaanse mode-expert Mario Valentino. Mario Valentino is meer dan een modekenner, hij is namelijk de uitvinder van de stilettohak en de mocassin. Zijn ontwerpen zijn zelfs zo beroemd dat deze te bewonderen zijn in diverse musea, pure kunst wordt het ook wel genoemd. Naast schoenen heeft Valentino een passie voor het ontwerpen van de meest luxe en modieuze tassen.

Van Dalen biedt een uitgebreid assortiment van tassen aan. Echt leder, de beste kwaliteit en de mooiste details zijn kenmerkend voor de tassen. Het voordeel van deze tassen is dat er voor elke gelegenheid een passende Valentino tas bestaat. De collectie is voorzien van handtassen, clutches, shop tassen en beschikbaar in vele kleuren. Voor de neutrale look, maar classy is er bijvoorbeeld zwart. Blauw, om iets meer op te vallen en wit voor de stijlvolle look. Natuurlijk te combineren zoals jij het graag wil! Over opbergruimte hoe je je geen zorgen te maken. De tassen zijn voorzien van zowel grote als kleine vakken. Over de indeling van de tassen is goed nagedacht, zodat er altijd plek genoeg is voor jouw spullen.

Creëer stijl en val op, want uitstraling heeft een Valentino Bag altijd!