Naar boven

Unisa schoenen

Unisa
De schoenen van Unisa zijn prachtige elegante eyecatchers. Dit merk maakt inspirerende schoenen voor vrouwen van hoge kwaliteit, zowel in design, materiaal gebruik als in draagcomfort. Unisa vindt de perfecte balans tussen fashion, comfort en kwaliteit. En dat allemaal voor een mooie prijs.

Unisa schoenen

Unisa is een Spaans merk dat zich focust op de verkoop van designschoenen. Dit zie je ook terug in de veelzijdige collectie die elk seizoen gemaakt wordt. De collectie bestaat uit stoere sneakers, chique pumps, sandalen, loafers, veterschoenen, laarsjes en ballerina’s. Voor elke damesvoet zit er wel een geschikt model tussen.

De verschillende modellen zijn voorzien van allerlei kleuren. Ben je meer iemand die van zwart houdt of val je liever op met felle rode schoen? Als je iets moderns zoekt met een opvallende tint dan zit je goed bij Unisa. De modellen zijn van leer of suède en voorzien van hoge kwaliteit dat niet alleen terug te zien is in het materiaal, maar ook in het draagcomfort. Unisa is een merk dat schoenen ontwikkeld die heerlijk zitten én een echte eye-catcher zijn voor het publiek.

Zoek jouw favoriete model in de juiste kleur, val op en combineer eindeloos.