Naar boven

Toms schoenen

Toms
Toms heeft een mooi sociaal motto: One for one. Voor elk verkocht paar schenkt TOMS een paar nieuwe schoenen aan een kind in nood. Zij leveren nieuwe schoenen in verschillende stijlen, zodat ze voldoen aan de behoefte van kinderen die door hun Giving Partners worden geholpen. TOMS heeft leuke unisex instappers, maar ook erg leuke en trendy dames- en herenschoenen.

Toms schoenen

Toms is niet zomaar een merk. Dit schoenenmerk is opgericht in 2006 door de Amerikaan Blake Mycoskie en draagt een bijzonder verhaal met zicht mee. Van elk paar verkochte Toms schoenen gaat een deel van de opbrengst naar arme landen. Mensen met een slecht gezichtsvermogen of mensen in nood worden hiermee geholpen. Ook wordt er met deze opbrengst gezorgd voor schoon water en veilige geboortes.

Naast het feit dat arme landen geholpen worden, zijn de schoenen ook nog eens ontzettend leuk en kunnen deze getypeerd worden als casual en sportief!
De instappers zijn unisex en verkrijgbaar in veel soorten kleuren. Deze schoenen zijn perfect te combineren onder een lange of korte broek of onder een rok. Daarnaast zijn deze instappers prima door te dragen in alle seizoenen van het jaar.   

De damesschoenen zijn verdeeld in instappers, veterschoenen en sandalen. Er zijn verschillende materialen gebruikt, zoals leer, canvas en suède. Voor de heren zijn er collecties ontworpen die bestaan uit instappers en sneakers. Deze materialen bestaan uit stof en canvas.  

Ben je op zoek naar leuke stappers én wil je tegelijkertijd arme landen helpen? Dan zit je goed bij Toms!