Naar boven

Tommy Hilfiger schoenen

Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger, een merk waarbij kwaliteit voorop staat. De schoenen kenmerken zich door comfort te combineren met mooi afgewerkt, eenvoudig maar trendy ontwerpen. Tommy Hilfiger maakt gebruik van verschillende materialen, zoals gladleer en textiel met een bijzondere afwerking zoals stiksels of sierritsen. De simpele en sportieve schoenen zijn met hun goede prijs- en kwaliteitverhouding erg populair.

Tommy Hilfiger schoenen & tassen

Tommy Hilfiger, opgericht door modeontwerper Tommy Hilfiger. Na zijn oprichting kende het merk een grote groei en creëerde het al snel internationale bekendheid. De reden dat het merk zo bekend en groot is geworden heeft onder andere te maken met het draagcomfort. De schoenen zitten fijn en comfortabel, perfect voor jouw voeten. Daarnaast is het een merk met een eigentijdse look, perfect voor jou als je niet kan kiezen tussen een casual, klassieke, business of trendy look. Tommy Hilfiger heeft het allemaal.

De modellen wisselen zich af met een effe uitstraling tot kleurencombinaties. Verder bestaan de collecties uit dames en heren sneakers, veterschoenen, enkellaarsjes en sandalen. Enkele modellen kenmerken zich met de typische kleuren van Tommy Hilfiger: blauw, wit en rood. De verschillende gebruikte materialen, zoals gladleer en textiel zorgen voor de extra touch, afgewerkt met bijzondere stiksels of sierritsen.

Naast een uitgebreid assortiment aan schoenen, ontwerpt Tommy Hilfiger ook tassen. De drie  kenmerkende kleuren komen hier continu in terug. Het merk straalt een eigen look uit en onderscheidt zich hierdoor sterk van andere merken.