Naar boven

Ted Baker schoenen

Ted Baker
Ted Baker is een snelgroeiend lifestyle merk uit Groot-Brittannië. De stijlvolle modellen hebben originele details, bijzondere kleuren en een vleugje Britse humor. Dit maakt de schoenen van Ted Baker zo speciaal en trendy. Bovendien kun je rekenen op goede kwaliteit, want Ted Baker blijft tenslotte een gentleman. Geef jouw outfit net die extra Ted Baker touch om het compleet te maken. 

Ted Baker schoenen & tassen

Ted Baker, ontstaan in 1988 in Glasgow, is een echt Brits merk. Het merk wordt ook wel omschreven als speciaal en trendy met een vleugje Britse humor. In Engeland is dit merk razend populair en ook in Nederland maakt het merk sterke ontwikkelingen door. Ted Baker kenmerkt zichzelf tot een lifestylemerk. Het stijlvolle aan Ted Baker is dat zij niet alleen passie hebben voor het ontwerpen van schoenen, zoals aparate sneakers of elegante pumps, maar ook tassen krijgen de aandacht die ze verdienen.

De trendy en stijlvolle producten van Ted Baker hebben duidelijk oog voor detail, gecombineerd met gevoel voor humor. De kleine details maken de schoenen anders dan een ander merk, het merk gaat creatief om met materialen en laat dit duidelijk terugkomen in de collecties. Het is niet voor niets een merk dat steeds meer groeit.