Naar boven

Spijkers en Spijkers schoenen

Spijkers & Spijkers Na de succesvolle sneakercollectie in 2018, ter ere van het 145-jarige bestaan van de Nederlandse schoenenretailer Van Dalen, lanceren we een tweede collectie in samenwerking met Nederlands design duo SPIJKERS EN SPIJKERS. De collectie van vorig jaar was sportief met het kenmerkende kleurgebruik van de designer zussen. Dit seizoen is er gekozen voor een vrouwelijke najaarscollectie. De schoenen hebben het comfort en de draagbaarheid waar Van Dalen bekend om staat, gecombineerd met de edgy stijl van Spijkers en Spijkers. De collectie bestaat uit vijf verschillende laarsjes met elk een uniek element. Zo zien we in de modellen franjes, een leren riempje en veterdetails terugkomen. De Van Dalen by SPIJKERS EN SPIJKERS collectie is vanaf 10 oktober 2019 in gelimiteerde oplage verkrijgbaar in de Van Dalen winkels en webshop.

Spijkers en Spijkers by Van Dalen

Sinds de oprichting heeft SPIJKERS EN SPIJKERS een geliefd handschrift, dat gekenmerkt wordt door uitzonderlijk kleurgebruik en grafische details, dit is terug te zien in de schoenencollectie. De zussen Spijkers hebben een fascinatie voor zelfstandige vrouwen, die zich profileren en met volle teugen genieten van wat het leven te bieden heeft. Onafhankelijke karakters, met een eigen mening. Samen met deze inspirerende rolmodellen vormen SPIJKERS EN SPIJKERS moderne ‘Suffragettes’ en moedigen ze vrouwen aan om te zijn wie ze willen zijn.

Deze exclusieve Spijkers en Spijkers collectie is slechts in een beperkt oplage verkrijgbaar. Wees er dus snel bij als jij één van deze pareltjes wilt bemachtigen!