Naar boven

Spijkers en Spijkers schoenen

Spijkers & Spijkers Om het 145-jarig bestaan van Van Dalen te vieren is er een unieke collectie met het Nederlandse modelabel Spijkers en Spijkers ontwikkeld. Deze bijzondere schoenenlijn wordt gekenmerkt door grafische details, hoogwaardige materialen en uitzonderlijk kleurgebruik. Voor beide labels is de samenwerking heel natuurlijk, omdat ze staan voor een toegevoegde waarde aan het leven van de moderne vrouw. Deze exclusieve Spijkers en Spijkers collectie is beschikbaar in gelimiteerde oplage, dus wees er snel bij!

Spijkers en Spijkers by Van Dalen

Sinds de oprichting heeft SPIJKERS EN SPIJKERS een geliefd handschrift, dat gekenmerkt wordt door uitzonderlijk kleurgebruik en grafische details, dit is terug te zien in de schoenencollectie. De zussen Spijkers hebben een fascinatie voor zelfstandige vrouwen, die zich profileren en met volle teugen genieten van wat het leven te bieden heeft. Onafhankelijke karakters, met een eigen mening. Samen met deze inspirerende rolmodellen vormen SPIJKERS EN SPIJKERS moderne ‘Suffragettes’ en moedigen ze vrouwen aan om te zijn wie ze willen zijn.

Deze exclusieve Spijkers en Spijkers collectie is slechts in een beperkt oplage verkrijgbaar. Wees er dus snel bij als jij één van deze pareltjes wilt bemachtigen!