Naar boven

Sperry

Sperry
Paul Sperry had een passie voor zeilen. Het enige dat hem stoorde was dat hij geen goede grip kreeg op het gladde dek. Zijn trouwe viervoeter gaf hem de inspiratie om een schoen te ontwerpen waarmee je niet uitglijdt op het dek van een boot. Tegenwoordig is Sperry veel meer dan alleen een bootschoen, het is een lifestyle merk. Daarnaast staan de schoenen ook ontzettend leuk onder jouw dagelijkse outfits.

Sperry schoenen

Paul Sperry, een man die passie had voor zeilen. Echter, hij liep tegen een probleem aan: hij kreeg geen goede grip op het gladde dek van zijn boot. Zijn trouwe viervoeter gaf hem de inspiratie om een schoen te ontwerpen waarmee je niet uitglijdt op het dek van een boot. Toen kwamen in 1935 de eerste bootschoenen, bedacht en ontworpen door Paul Sperry.
Tegenwoordig is Sperry meer dan een bootschoen, het is een lifestyle merk. De schoenen zijn geschikt om te zeilen én om onder een casual of sportieve outfit te dragen.

Sperry werkt met een rubberen buitenzool, waardoor er voorkomen wordt dat je uitglijdt en kan je vol vertrouwen buiten lopen. Om extra luxe te bieden zijn de schoenen voorzien van uitneembare voetbedden die jou de hele dag comfort bieden.

De collectie van Sperry wordt gekenmerkt door de antislip zool en een uitneembare binnenzool die je op elk moment kan wassen. De mooie en comfortabele schoenen van Sperry zijn trendy en spelen jaarlijks in op de nieuwe mode. Door de comfort die deze schoen biedt is het een fijne schoen om te dragen. De bekende modellen van Sperry zijn de Authentic Original en de Striper voor mannen en de Crest Vibe voor vrouwen.