Naar boven

Rehab schoenen

Rehab
Rehab schoenen zijn authentiek en hebben een eenvoudige casual stijl. Het merk weet klassiek en sportief perfect te combineren op een moderne wijze, waardoor de schoenen jouw outfit een trendy boost geven. Rehab is jong, dynamisch en Nederlands. De schoenen gaan perfect samen met een casual jeans, maar je kunt ze ook zeker dragen onder een nette pantalon.

Rehab schoenen & accessoires

Rehab, opgericht in 2008, is een Nederlands merk dat een uitgebreid assortiment aan casual schoenen aanbiedt. De kwaliteit van Rehab zit in de unieke ontwerpen. Het merk weet een perfect assortiment neer te zetten waar sportief en klassiek bij elkaar gebracht worden.

De sneakers geven outfits een sportieve uitstraling. Door de effe gebruikte kleuren zorgen de sneakers ervoor dat ze overal bij passen. Als je toch liever opvalt met een opvallend printje is dat voor Rehab ook geen probleem. De klassieke veterboots zijn in een nieuw jasje gestoken en hebben geweldige prints. Hoge of lage schoenen, sneaker of gekleed, print of geen print, Rehab heeft het!

Naast het aanbieden van herenmodellen van Rehab, biedt Van Dalen ook riemen aan van Rehab. Deze riemen zijn van leer en ontworpen om ze perfect te combineren met de stoere of elegante schoenen van Rehab.

Welk model het beste bij jou past ligt natuurlijk volledig aan jouw wensen. Rehab probeert hier goed op in te spelen en is een zeer innovatief merk. Voor de echte modeliefhebbers onder ons is Rehab een merk dat niet mag ontbreken in jouw schoenenkast.