Naar boven

Regarde le Ciel schoenen

Regarde le Ciel
Regarde Le Ciel is een lederen schoenmerk met een duidelijke houding ten opzichte van de vrouw, de wereld en de manier waarop we allemaal graag leven. De modellen zitten comfortabel door het zachte leer dat wordt gebruikt. Daarnaast zijn de schoenen voorzien van gedetailleerde afwerkingen.

Regarde Le Ciel schoenen

Het damesmerk Regarde Le Ciel staat bekend om haar comfortabele schoenen. De schoenen bestaan uit leer en zorgen voor een zacht voetbed. De Regarde Le Ciel collecties variëren van tijd tot tijd, maar het steeds terugkomende kenmerk is de gedetailleerde afwerking.

De collecties bestaan uit sandalen die verkrijgbaar zijn zonder hak, met sleehak of met hoge hak. Ook biedt het merk enkellaarsjes en sneakers aan die zowel in de zomer als in de winter gedragen kunnen worden. En last but not least de comfortabele en modieuze instappers van Regarde Le Ciel.

Het opvallende aan de Regarde Le Ciel modellen zijn de variaties tussen de neutrale en felle kleuren. Zwart of beige is verkrijgbaar, maar ook opvallende kleuren zoals fel rood en geel zijn opgenomen in de collecties. De materialen die gebruikt zijn wisselen elkaar af van leer tot suède. Het voetbed bestaat altijd uit leer, zodat het comfort op hoog niveau blijft.

Kortom, als je op zoek bent naar een comfortabele én modieuze schoen dan zit je goed bij Regarde Le Ciel.