Naar boven

-- Reef | Slippers --

(8) (8 artikelen)
Reef
Het slippermerk Reef is ontstaan uit de liefde voor surfen en het strand. Dit merk creëert sandalen en slippers van hoge kwaliteit die passen bij de behoefte aan de laid back lifestyle van het merk.  Tegenwoordig staat het merk wereldwijd bekend als een surf lifestyle brand.
Filteren
Verberg filters
Wis alles
Sorteren
Sorteren
Prijs
  • €35 - €65
Prijs
35 65
Maat
Maat
Kleur
Kleur
Materiaal
Materiaal
Categorie
Categorie
Collectie
Collectie
Soort
Soort

Reef | Dames slippers

Het slippermerk: REEF
Het merk Reef werd in 1984 opgericht door twee broers uit Argentinië die hun liefde voor surfreizen en strandcultuur met de wereld wilden delen. Dus creëerden ze een hoogwaardige sandaal die hun actieve levensstijl kon bijhouden. Ze verhuisden naar Zuid-Californië om het merk Reef te beheren en de iconische sandaal te produceren die van Reef maakte wat het nu is.

Nu, vele jaren later, is Reef nog steeds bezig om mensen over de hele wereld aan te moedigen om het plezier, de vrijheid en de geest van het strand te omarmen terwijl ze leven volgens één simpele regel: Beach Freely. Of je nu aan het surfen, barbecueën, metaal detecteren, zandkastelen bouwen, dagdrinken of gitaar spelen bent, of gewoon aan het strand hangt... geniet van het strand zoals je wilt. Onze producten zijn ontworpen om je comfortabel, ontspannen en vrij te laten voelen in elke omgeving; of je nu op het strand bent of niet. 

Reef slippers shop je online bij Van Dalen
De nieuwe Reef collectie shop je natuurlijk nu online bij Van Dalen. De überhipste sandalen & slippers die vooral niet mogen ontbreken in jouw schoenencollectie. De laatse collectie van dit prachtige Nederlands merk mag je dus als fashionista echt niet missen! Ontdek de nieuwe collectie, maar vergeet ook niet de sale collectie van dit merk, waar je nog een topper kan bemachtigen met korting tot 50%.