Naar boven

Pertini schoenen

Pertini De schoenen van Pertini zijn opvallend en hebben een eigen identiteit. De schoenen zijn geïnspireerd op klassieke Spaanse schoenen uit de jaren ’40 en ’50, gecombineerd met een moderne tint. De modellen zijn versierd met subtiele details, waaronder borduursels, bijzondere veters en perforaties. Hierdoor zijn het echte eyecatchers!

Pertini schoenen

Pertini is een merk dat in het jaar 1980 is opgericht in Almansa, een Spaans dorpje. Het merk staat bekend om haar uitstekende kwaliteit én handgemaakte schoenen.

Als je wil opvallen, zit je goed bij Pertini. De schoenen hebben een eigen identiteit, gebaseerd op de klassieke Spaanse schoenen uit de jaren ’40 en ’50. De extra’s aan de schoenen maken het merk uniek, zoals de verwerkte gespen, borduursels, aparte materialen, perforaties en bijzondere veters.

Materialen zoals suède, leer en lak worden perfect gecombineerd. Dit zorgt voor een volledig eigentijdse stijl die meegaat met de tijd. De schoenen ogen klassiek, waardoor je extra opvalt. De collectie bestaat altijd uit uitdagende kleuren én rustige kleuren, zodat iedereen zijn eigen stijl kan creëren. Ga jij liever voor een veterschoen of toch voor een enkellaarsje?