Naar boven

O'Neill schoenen

O'Neill
O’Neill schoenen zijn sportief, net als de overige O'neill collectie  dat door de jaren heen is uitgegroeid tot groot mode merk in de sport en casual-stijl. De schoenen, sneakers, slippers en sandalen zitten comfortabel aan de voet. Daarnaat staat het merk wereldwijd bekend om haar innovatieve stijl in combinatie met fashion. O’Neill staat garant voor een comfortabele pasvorm, kwaliteit en haar modieuze ontwerpen.

O'Neill schoenen

O’Neill, opgericht door Jack O’Neill in 1952, is van oorsprong een Californisch merk dat is begonnen met het ontwerpen en produceren van surfkleding en surfboards.

Na de succesvolle groei is het merk ook schoenen gaan ontwerpen. Het uitgangspunt is een sportieve uitstraling die altijd te combineren valt met de leukste outfits. Ook heeft O’Neill gedacht aan de casual liefhebbers. Elegante sneakers met een stoere en frisse look komen voortdurend terug in de collecties. De collecties variëren van hoge tot lage modellen, oftewel voor elke voet is er een geschikt model.

Naast de sneakers mogen de slippers van O’Neill zeker niet ontbreken binnen de collectie. De slippers zijn gemaakt van synthetisch materiaal en zitten zeer comfortabel. De slippers zijn verkrijgbaar voor heren en dames. Voor de heren zijn modellen ontworpen met een brede band voor over de voet en voor dames juist een elegante smalle band. Qua kleuren is er voor ieder wat wils, deze variëren namelijk van zwart tot blauw tot groen tot roze.

O’Neill staat natuurlijk bekend als surfmerk, dus een heerlijke strandwandeling is prima mogelijk met de schoenen en slippers van O’Neill.