Naar boven

Michael Kors schoenen

Michael Kors Michael Kors is een Amerikaans merk dat is opgericht in 1981. Michael Kors staat voor chique en luxe designs. Dit komt duidelijk terug in de schoenencollectie voor dames. Het assortiment bestaat uit prachtige sneakers, waarbij uitsluitend gebruik is gemaakt van de beste materialen.

Michael Kors schoenen

Michael Kors, te omschrijven als een luxueus merk dat wordt gecombineerd met een sportieve look. Het is een merk dat zich wereldwijd zó sterk heeft ontwikkeld dat het niet meer weg te denken is.

De Amerikaanse modeontwerper Michael Kors weet precies hoe hij zijn collectie moet voorzien van een typische New Yorkse stijl. Deze stijl wordt toegepast op schoenen, tassen en accessoires. In alles wat hij ontwerpt, zijn de kleinste details meegenomen. Dit geeft het merk een typische eigen stijl en maakt het merk uniek.

Ook als je niet van opvallend houdt, is een Michael Kors schoen of tas geschikt. Hier zijn de neutralere modellen voor ontworpen, maar evengoed voorzien van een Michael Kors uitstraling, oftewel de kleine details die het merk kenmerken.

De collectie bestaat uit felle of rustige kleuren, maar ook printjes zijn terug te vinden. Slippers, sneakers, loafers, pumps, Michael Kors voorziet in al jouw behoeften.