Naar boven

Maruti schoenen

Maruti
Maruti schoenen staan bekend om de clean designs zonder opsmuk en vallen op door het gebruik van unieke prints op kwalitatief hoogstaande materialen. Maruti werkt met natuurlijke materialen, bewerkelijke verftechnieken en experimentele wassingen, daarom is niet één paar hetzelfde. Dat maakt elk paar Maruti’s uniek.

Maruti schoenen

Maruti is een Nederlands merk dat haar roots in het Limburgse Weert heeft liggen. Het merk staat bekend om haar modieuze uitstraling om de echte fashion liefhebber te inspireren. Het begon met het eerste model van Maruti: de Gimlet, die nog steeds niet weg te denken is uit de collectie. Het model werd eindeloos ontworpen met steeds nieuwe materialen. Hier vloeit elk seizoen weer een nieuwe collectie uit voort, bestaande uit de mooiste modellen en gemaakt van de beste kwaliteit.

De collecties die Maruti momenteel ontwerpt zijn divers en bestaan uit sneakers, instappers en loafers, sandalen en nog veel meer. Elke vrouw kan haar eigen stijl creëren met de diversiteit van Maruti.

Een typisch kenmerk dat steeds terugkomt in de collectie van Maruti is het hairon leather. Dit materiaal is in bijna alle modellen terug te vinden en wordt altijd gecombineerd op een manier dat het perfect past. Tóch is elke schoen uniek en dat maakt het merk Maruti ook uniek.