Naar boven

Legend tassen

Legend
Het Nederlandse merk Legend is ontstaan als passie voor het bewerken van leer en liefde voor mode. Die passie voor leer is in de collecties van nu nog altijd terug te zien. De accessoires hebben een elegante en vintage uitstraling.

Legend accessoires

Legend is een Nederlands merk en staat bekend om het feit dat ze een grootmeester zijn in het gebruik van leer. Het merk weet elke top fashionliefhebber op het gebied van tassen en riemen te raken. De prints, de materialen, de combinaties, de details, alles klopt.

De tassen stralen een vintage stijl uit wat de modellen zo opvallend maakt. Voor het compleet maken van jouw outfit is een riem dé oplossing. Er worden modellen ontworpen voor elke soort liefhebber en passen bij elke outfit. Je kan kiezen voor een neutrale look of juist iets meer opvallend. Printjes zie we zo nu en dan terugkomen in de riemen en tassen, maar gladleer is het hoofdmateriaal. De nette afwerking en de verzorgde uitstraling geeft het merk net iets extra’s. Waar ligt jouw voorkeur? Legend biedt het!