Naar boven

Keds schoenen

Keds
Met het Amerikaanse merk Keds heb je een echte topper op het gebied van sneakers te pakken! Sinds 1916 maakt Keds succesvol damesschoenen met een eigentijdse look. Afgelopen 100 jaar zijn Keds gedragen door legendarische vrouwen, zoals Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Jackie O, Yoko Ono, Baby van Dirty Dancing en Taylor Swift. En nu kan ook jij ze dragen!

Keds schoenen

Keds, opgericht in het jaar 1916 en bestaat al meer dan 100 jaar. Het is allemaal begonnen met de eerste sneaker, de Champion, die momenteel in alle kleuren verkrijgbaar is en niet meer weg te denken is uit de collectie. Het merk richt zich op de vrouw en is het afgelopen decennia door invloedrijke vrouwen, zoals Marilyn Monroe en Taylor Swift, alleen maar meer en meer gegroeid. Keds is meer dan een merk, het is een symbool.

De collecties bestaan uit sneakers die gemaakt zijn van canvas of leer. De Champion is de traditionele sneaker en is elk seizoen terug te vinden. Als je op zoek bent naar een iets uitdagendere sneaker dan is de Kickstart iets voor jou. Naast sneakers heeft Keds ook instappers voor de vrouw die graag een makkelijke schoen wil.

Sommige modellen zijn voorzien van een printje en andere hebben studs. De kleuren variëren van wit tot rood tot blauw tot zwart. De schoenen zijn te herkennen aan het blauwe logo achterop de zool.

Creëer jouw eigen stijl met Keds en laat iedereen zien dat je graag opvalt en wil stralen.