Naar boven

Geox schoenen

Geox
Een toonaangevend Italiaans schoenmerk voor dames, heren en kinderen. GEOX staat bekend als ‘de schoen die ademt’. De innovatieve technologie past GEOX in al haar schoenen toe, waardoor de schoenen altijd comfortabel zitten. Dit internationaal merk is ruim vertegenwoordigd in de Van Dalen collectie.

Geox schoenen

Het merk Geox staat al jarenlang bekend om haar slogan: de schoen die ademt. Maar de schoen is meer dan dat! Waar het merk eerst sportieve schoenen ontwierp is het nu een merk dat ook elegante schoenen op de markt brengt. Voor dames, heren en kinderen is er een uitgebreide keuze binnen Geox. Het Italiaanse merk levert comfortabele schoenen die zich vormen naar jouw voet en er voor zorgen dat je droge voeten houdt.

De sneakers, voor dames en heren, zien er neutraal uit, maar door kleine details naar voren te laten komen val je zeker op. Dikke, dunne, lage of hoge zolen, geen probleem voor Geox. Zelfs de sandalen hebben een zool die ademt. Optimaal comfort en je kan er gemakkelijk een groot stuk mee wandelen.

De comfort, diversiteit en modieuze schoenen zorgen ervoor dat jouw voeten elke dag weer verrast worden. Als je gaat voor een luchtige schoen, dan ga je voor Geox!