Naar boven

-- Frans Muller | Schoenverzorging --

(8) (8 artikelen)
Frans Muller
Frans Muller levert een compleet assortiment kwalitatief hoogwaardige schoenverzorgingsproducten zoals schoenverzorging, inlegzolen, voetsupport en schoenspanners.
Filteren
Verberg filters
Wis alles
Sorteren
Sorteren
Prijs
  • €4 - €18
Prijs
4 18
Maat
Maat
Kleur
Kleur
Materiaal
Materiaal
Categorie
Categorie
Collectie
Collectie

Frans Muller onderhoudsproducten

Goed onderhoud van uw schoenen
Het is belangrijk om al jouw schoenen goed te onderhouden. Door dit te doen zullen schoenen er langer mooi uitzien en blijft het materiaal positieve eigenschappen behouden. Dit is zeker met leer erg belangrijk omdat dit kan uitdrogen en scheuren als het niet wordt gevoed en verzorgd. Collonil biedt een ruim assortiment aan met allerlei producten die jij hierbij kunt gebruiken. Zo hebben ze een erg uitgebreid assortiment schoenpoets en waterstopper in allerlei kleuren. Door de vele opties wordt het goed onderhouden van schoenen erg makkelijk gemaakt. Er zit altijd een kleur bij die bij jouw schoenen past of een middel wat je goed kunt gebruiken

Onderhoud van (glad) leren schoenen
Glad leer is van alle varianten leer, het eenvoudigste te onderhouden. Wanneer er vuil op de schoen aanwezig is, is het beste om ervoor te zorgen dat de schoen droog is. Verwijder vervolgens de veter uit de schoen en borstel het vuil eraf met een cleaning brush van Frans Muller. Voorkom hardnekkige vlekken door de schoen voor het dragen in te spuiten met Collonil Wax Leather spray. Zo blijft de schoen beschermt tegen vuil van buitenaf en voed je tegelijktijdig het leer met bijenwas.

Onderhoud van suède schoenen
Het verzorgen van leersoort suède vraagt om precisie. Door een open-porige structuur, trekken deze schoenen snel vuil aan en nemen ze snel vocht op. Spray de schoen voor het dragen in met Collonil waterstop spray. Deze is verkrijgbaar bij Van Dalen in diverse kleuren.

Bij ernstige vervuiling is het handig om een Collonil suède box blok te gebruiken. Hiermee slijp je als het ware het vuil van de schoen af. Opgelet! Wees wel voorzichtig en slijp/schuur niet te hard over het leer, anders kan het beschadigen. Om de kleur van je schoen te behouden en op te frissen in de toekomst, spray je de schoen voor het dragen in met Collonil suède spray.

Onderhoud van nubuck schoenen
Nubuck is net al suède een leersoort die snel vuil wordt. Het voordeel aan nubuck is dat de structuur van het leer een stuk steviger is. Wat het onderhoud betreft, is de Collonil nubuck spray echt een aanrader!

Onderhoud van metallic leer & lakschoenen
De verzorging van metallic- en lakleren schoenen is essentieel, aangezien de coating die op de schoen wordt aangebracht, zeer kwetsbaar is. Spray daarom de schoen voor gebruik in met Collonil lack mousse. Dit zorgt voor een extra beschermlaagje tegen beschadigingen op het leer.