Naar boven

DSTRCT tassen

DSTRCT DSTRCT is een Nederlands merk dat exclusieve tassen en portemonnees ontwerpt met een strak design en met oog voor functionaliteit. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je jouw spullen goed kwijt kunt en met stijl over straat kunt gaan. DSTRCT maakt gebruik van de beste ledersoorten, zodat kwaliteit gegarandeerd is!

DSTRCT tassen

Volledig leren tassen vindt u gegarandeerd bij het Nederlandse merk DSTRCT. Het merk biedt een ruim aanbod aan modieuze exemplaren die gemaakt zijn van uitermate goede kwaliteit.

Het leren materiaal wisselt zich af met gladleer, robuust leer of een printje dat verwerkt is in het materiaal. De tassen zijn op een manier ontworpen dat jij altijd opvalt, met welke stijl dan ook. Blijf je toch liever een beetje op de achtergrond, dan is dat zeker mogelijk. Kies dan bijvoorbeeld voor een minder opvallende kleur zoals grijs of zwart. Of ga jij toch liever voor opvallend groen?

DSTRCT heeft verschillende modellen tassen zoals een clutch, shopper bags, rugzakken en cross over tassen. Er is goed nagedacht over de indeling van de tassen, zodat je genoeg plek hebt om alles op te bergen. Door de fraaie details zijn de tassen een werkelijke eye-catcher en voor alle gelegenheden geschikt! Maak jouw tassencollectie compleet met de tassen van DSTRCT!