Naar boven

dR Amsterdam

(28) (28 artikelen)
dR Amsterdam
Every woman needs a perfect bag! Met de collectie van dR Amsterdam zit dat wel goed. Voor elke gelegenheid biedt Van Dalen een tas aan: schoudertassen, phone bags, box bags & not to forget de shopper! Voor welk musthave kleur ga jij? Groen, camel of zwart... of alledrie. The choice is yours: shoppen maar.
Filteren
Verberg filters
Wis alles
Sorteren
Sorteren
Prijs
  • €20 - €80
Prijs
20 80
Maat
Maat
Kleur
Kleur
Materiaal
Materiaal
Categorie
Categorie
Collectie
Collectie
Soort
Soort
Sorteren

dR Amsterdam I Lederen accessoires

dR Amsterdam: jouw musthave brand tassen
de Rooy Lederwaren is al vele jaren een vertrouwd gezicht in de wereld van luxe trendy lederwaren. Sinds de oprichting in 1947 is het merk uitgegroeid van een kleine Amsterdamse fabrikant tot een gerenommeerde speler binnen de branche, met een brede range kwaliteitsproducten. Een positie die mede te danken is aan de transparante en servicegerichte manier van werken, waarin het merk  zich duidelijk in onderscheid. Inmiddels opereert dit tassenmerk de makrt vanuit het hoofdkantoor in Waalwijk, in het hart van de Langstraat.

Hello new bag: collectie
Compromisloze kwaliteit, functioneel gebruiksgemak en duurzame materialen vormen de vaste bestanddelen van de veelzijdige collectie(s). Daarmee creëren de designers van dR Amsterdam keer op keer authentieke tassen en klein lederwaren met een zeer trendy uitstraling en unieke extra’s. Stuk voor stuk stijlvol verpakt en gemaakt voor jarenlang plezier. Door groot vakmanschap & liefde voor het ambacht, telkens weer een aansprekende en betaalbare collectie te presenteren. Check, jij kunt jaren met deze tas vooruit & je blijft steady on-trend.