Naar boven

-- Cycleur de Luxe | Heren- & damesschoenen --

(14) (14 artikelen)
Cycleur de Luxe Cycleur de Luxe heren- en damesschoenen shop je online bij Van Dalen. Zoals de naam je al laat vermoeden haat het merk zijn inspiratie qua design uit de fietsenwereld. Divers aanbod aan collecties trendy sneakers voor mannen en dames. Vindt jouw nieuwe favoriet nu bij Van Dalen! Bekijk hieronder het aanbod.
Filteren
Verberg filters
Wis alles
Sorteren
Sorteren
Maat
Maat
Kleur
Kleur
Materiaal
Materiaal
Categorie
Categorie
Collectie
Collectie
Soort
Soort

Cycleur de Luxe | Dames- en herenschoenen

Cycleur de Luxe Dames & Heren
De dames- en herensneakers van het Belgische schoenenmerk Cycleur de Luxe zijn geïnspireerd op de wielrennersport, maar dit betekent zeker niet dat de schoenen basic en statisch zijn. De schoenen zijn modieus en volgens de laatste modetrends ontworpen. 

De sneakers worden online bij vandalen.nl aangeboden of in één van de fysieke Van Dalen winkels. Van Dalen bieden een uiteenlopende collectie van dames en herensneakers aan van Cycleur de Luxe. De collectie loopt van trendy eyecatchers tot elegante, classy sneakers. Cycleur de Luxe probeert comfortabel, innovatieve en trendy schoenen te combineren waardoor de nieuwste fashion trends zeker naar boven komen. De stijlvolle sneakers worden gemaakt van stevig en hoogwaardig leer, daarnaast wordt er clean gebruik gemaakt van kleuren die zorgen voor een tijdloos design.

Om nog eens kort samen te vatten, biedt Van Dalen, Cycleur de luxe aan, met een breed assortiment schoenen voor dames als heren aan met exclusieve, populaire en modieuze modellen. Bij het maken van nieuwe collecties wordt gezocht naar de nieuwste mode voor dames en nieuwste mode voor heren. Daarnaast is er ook een adembenemende collectie aan ecovriendelijke sneakers die in niemand zijn schoenencollectie mag ontbreken.