Naar boven

Cruyff schoenen

Cruyff Het merk Cruyff, de internationale naam voor Cruijff, ontwerpt sportief uitziende schoenen die vaak gewaagd zijn. Er worden veel felle kleuren en aparte patronen gebruikt. De sportieve sneakers zijn  niet alleen populair bij de voetballiefhebber, maar ook voor het dagelijkse gebruik vallen ze erg in de smaak.

Cruyff schoenen

Johan Cruyff, een voetballegende en één van de beste voetballers die de wereld ooit heeft gekend. Cruyff schoenen mogen daarom ook zeker niet ontbreken binnen de schoenenbranche.

Van Dalen biedt een uitgebreid assortiment dames- en herensneakers aan die een zeer sportieve look hebben. Door de verschillende materialen die in combinatie met elkaar zijn gebruikt, ogen de sneakers stoer. Het voordeel aan de schoenen is dat ze letterlijk overal bij passen. Of je nu een sportoutfit, casual outfit of nette outfit draagt, de Cruyff schoenen maken de outfit compleet. Het merk ontwerpt sneakers in donkere kleuren, maar ook kleuren als wit, blauw en lichtgrijs zijn verkrijgbaar.

Het is een merk dat haar eigen stijl creëert en niet bezig is met andere merken. Door een eigentijdse lijn te ontwerpen, blijft het merk zichzelf en is daarom authentiek. Over de kwaliteit hoef je je geen zorgen te maken, de schoenen kunnen er prima tegen als je tussendoor een lekker potje wil voetballen. Ze zijn ontworpen voor elke gelegenheid en onmisbaar in de collectie van een echte Cruyff-fan!