Naar boven

-- Collonil | Onderhoudsproducten --

(10) (10 artikelen)
Collonil
Collonil onderhoudsproducten voor lederen schoenen shop je bij vandalen.nl. Verzorg je schoenen met de beste & fijnste onderhoudsproducten die ervoor zorgen dat jouw lederen schoenen in topconditie blijven,  waardoor je extra lang draagplezier ervaart. Vergeet niet bij je bestelling juiste spray te bestellen & bekijk hieronder het aanbod aan producten.

Filteren
Verberg filters
Wis alles
Sorteren
Sorteren
Prijs
  • €6 - €16
Prijs
6 16
Maat
Maat
Kleur
Kleur
Materiaal
Materiaal
Collectie
Collectie

Collonil | onderhoudsproducten voor lederen schoenen

COLLONIL. Je perfecte paar sneakers, laarzen, pumps of sandalen gevonden? Dan wil je natuurlijk dat deze zo lang mogelijk mooi blijven! Als je opzoek bent naar echte luxe tijdens het poetsen van jouw schoenen dan is deze lijn echt wat voor jou. Alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een geweldige werking op jouw schoenen. Daarnaast hebben de borstels en verpakkingen allemaal een zeer luxe uitstraling. Met dit merk wordt het poetsen van jouw schoenen niet langer gezien als een vervelende taak maar als iets waar je naar uit kunt kijken. Alles wat je nodig hebt voor het voeden van het materiaal en het laten glanzen van jouw schoenen vind je in deze serie.

Goed onderhoud van uw schoenen | Van Dalen
Het is belangrijk om al jouw schoenen goed te onderhouden. Door dit te doen zullen schoenen er langer mooi uitzien en blijft het materiaal positieve eigenschappen behouden. Dit is zeker met leer erg belangrijk omdat dit kan uitdrogen en scheuren als het niet wordt gevoed en verzorgd. Collonil biedt een ruim assortiment aan met allerlei producten die jij hierbij kunt gebruiken. Zo hebben ze een erg uitgebreid assortiment schoenpoets en waterstopper in allerlei kleuren. Door de vele opties wordt het goed onderhouden van schoenen erg makkelijk gemaakt. Er zit altijd een kleur bij die bij jouw schoenen past of een middel wat je goed kunt gebruiken