Naar boven

Caterpillar schoenen

Caterpillar Caterpillar Inc., vaak afgekort tot CAT, is een Amerikaans bedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met het ontwerp en de bouw van zware machines voor de weg-, water- en mijnbouw. De collectie van CAT Footwear is ontwikkeld in een wereld van industrie en actie, dit is ook terug te zien in de ontwerpen. Met deze robuuste en stoere schoenen ben je elk terrein de baas.

Caterpillar schoenen

Caterpillar, een merk dat meestal wordt afgekort tot CAT. CAT is een Amerikaans bedrijf dat zich focust op het ontwerpen en bouwen van machines voor in de weg-, water- en mijnbouw. Echter, het merk richt zich ook op het ontwerpen van schoenen. Eerste instantie voornamelijk voor in de bouw zoals terug te zien is aan de robuuste en stoere schoenen.

Tegenwoordig ontwerpt het merk ook lifestyle schoenen. Het stoere en robuuste komt ook hier in terug, gecombineerd met stevige zolen en sterke kwaliteit, typische kenmerken voor dit merk. Naast de dames- en herensneakers bestaan al jaren de veterboots die niet meer weg te denken zijn in de collectie van CAT. Deze zijn verkrijgbaar in kleuren als zwart, grijs, bruin en geel.

Als je op zoek bent naar een kwalitatief goede schoen die voor elke gelegenheid geschikt is, dan is Caterpillar het merk waar je goed zit. Met deze schoenen ben jij elk terrein de baas én zijn industrie en actie geen punt voor jou!