Naar boven

Calvin Klein schoenen

Calvin Klein
Calvin Klein is één van de meest invloedrijke designer labels ter wereld en nu kan ook jij deze eye-catchers aan jouw voeten dragen! Calvin Klein kenmerkt zich door een chique, maar ingetogen stijl, gemaakt van materialen van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor zijn deze betaalbare schoenen van Calvin Klein een echte must-have voor jong en oud.

Calvin Klein schoenen

Calvin Klein, hét fashionmerk. Het merk staat ook wel bekend om één van de meeste invloedrijke fashionlabels ter wereld. Het merk is opgericht door de designer Calvin Klein die in New York geboren is. Met zijn passie is dit merk niet meer weg te denken in de fashionwereld.

Het typerende aan zijn ontworpen modellen? De chique stijlen gecombineerd met elegantie en waanzinnige details. Door zijn gedurfde modellen zijn de schoenen real eye-catchers en must-haves voor de fashionliefhebbers.

De modellen binnen de collectie wisselen zich elk seizoen weer opnieuw af. Sneakers, veterboots, slippers, hoge of lage laarsjes, Calvin Klein heeft het allemaal. Nog steeds niet overtuigd? De materialen en kleuren zijn perfect gecombineerd met elkaar, waardoor echt unieke schoenen ontworpen zijn. Daarnaast zijn de schoenen goed te combineren onder elke outfit, want het voordeel van Calvin Klein is dat er gebruik gemaakt wordt van basic kleuren. Af en toe een uitschieter voor de opvallende dragers onder ons, maar over het algemeen neutraal.