Naar boven

-- Alfredo Gonzales | Sokken --

(13) (13 artikelen)
Alfredo Gonzales

AG, Allfredo Gonzales biedt een statement voor getwiste enkels over de hele wereld, van hartje Rotterdam tot aan LA en alle plekken daartussen. Mensen van alle achtergronden en disciplines houden van Alfredo voor zijn onverwachte en avontuurlijke stijl. De kleurrijke sokken met prints & kleuren kunnen gedragen worden door iedereen. Welke sok wil jij toevoegen aan jouw sokken collectie? Bekijk het ruime assortiment hieronder! 

Filteren
Verberg filters
Wis alles
Sorteren
Sorteren
Prijs
  • €10 - €20
Prijs
10 20
Maat
Maat
Kleur
Kleur
Materiaal
Materiaal
Categorie
Categorie
Collectie
Collectie

Alfredo Gonzales | Sokken

Alfredo Gonzales kwam in 2011 aan het licht om zijn eerste collectie te presenteren. Gonzales’ positieve en opstandige houding hebben geleid naar een unieke positie in de mode industrie. Rebellen over de hele wereld vieren de Good Life door Alfredo’s verfrissende designs. Deze designs zijn volgens de laatste modetrend en bij vandalen.nl te verkrijgen.  

Sinds de lancering van de eerste collectie is AG, Alfredo Gonsalez opgegroeid als een lifestyle en modemerk. Verrassende samenwerkingen met designers, artiesten, fotografen en vrienden zijn de revue gepasseerd. Al deze samenwerkingen dragen bij aan het eclectische en kleurrijke karakter van het merk. Alfredo Gonzales maakt sokken voor mensen, alle mensen. Iedere sok is unisex en passend bij jouw modebeeld dat je wilt uitstralen.

Alfredo Gonzales werkt intensief en obsessief om de designs te laten spreken. Kleuren zijn met zorg geselecteerd om te passen bij de kleuren van het betreffende seizoen en elkaar te complimenteren op unieke manieren. Een paar Alfredo Gonzales sokken moeten herkend worden van veraf door zijn unieke esthetiek. Al de sokken zijn voorzien van een trademark button, makkelijk herkenbaar en een prachtig klein detail om toe te voegen aan elke outfit. Shop de huidige collectie bij vandalen.nl