Witte sneakers in een handomdraai

Je kent het wel, je hebt net je nieuwste (en aller witste) sneakers aan als je onverwachts Nederlands zwaarste regenbui ooit trotseert. Dat is balen, je had ze met zoveel liefde behandeld. Geen paniek! Want met de producten van Collonil zorg je ervoor dat jouw sneakers er in een handomdraai weer superstrak uitzien.

1. Voorkomen is beter dan genezen

Laten we dan maar meteen met de deur in huis vallen. Voorkomen is beter dan genezen. Had je die verregende sneakers van tevoren goed ingespoten met een water- en vuilafstotende spray zoals de Collonil Carbon Pro, dan was er nu (bijna) niets aan de hand. De spray is speciaal ontwikkeld voor sneakers en zorgt voor een onzichtbaar beschermend membraan. Dit laagje zorgt ervoor dat water van de sneaker afdrupt en vuil niet in de schoen kan trekken. De spray is geschikt voor alle materialen.


2. Check je materiaal

Gebruik niet zomaar ieder product op alle schoenen. Elk materiaal heeft een specifieke reiniging nodig. Check dus goed van welk materiaal je schoen is en welk product je moet gebruiken. Wil je daar niet mee zitten? De Collonil Clean + Care is geschikt voor allerlei materialen. Supermakkelijk en snel in gebruik. Breng de foam aan op een borsteltje of een doek en behandel altijd de hele sneaker!


3. Opfrissen

Collonil Sneaker White is onze all-time favorite als het gaat om ooit-zo-parelwitte sneakers. Dit wonderproduct zorgt er namelijk voor dat je sneakers van glad leer in een handomdraai weer net zo parelwit zijn als dat ze ooit waren. Het is ook geschikt om de naadjes van je sneakers weer op te frissen. Ook hier geldt weer, behandel de hele sneaker.

4. Details, details, details…

Details dus! En daarmee doelen we in het bijzonder op de veters en de zoolranden van de sneaker! Als je ooit-zo-witte veters nu smoezelig grijs zijn, is het tijd voor een wasbeurtje of een paar nieuwe veters. De zolen van je sneaker krijgen het meest te verduren. Ze raken rechtstreeks de vieze straten en stoten regelmatig ergens tegenaan. Een goede reiniger is dan ook zeer welkom. De Carbon Midsole Cleaner is, de naam zegt het al, speciaal gericht op het schoonmaken van de zoolranden. Doe wat van het product op een droge doek en wrijf het met een roterende beweging goed in de randen. Je zult zien, de vlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon.

 

Sorteren