☀️ SUMMER SALE! Shop nu met korting tot 50%!
Sluiten

TWEEDE SCHOENENCOLLECTIE ONTWORPEN DOOR SPIJKERS EN SPIJKERS

Spijkers & Spijker header


Na de succesvolle sneakercollectie in 2018, ter ere van het 145-jarige bestaan van de Nederlandse schoenenretailer Van Dalen, lanceert het merk nu een tweede collectie in samenwerking met Nederlands design duo SPIJKERS EN SPIJKERS.


De collectie van vorig jaar was sportief met het kenmerkende kleurgebruik van de designer zussen. Dit seizoen is er gekozen voor een vrouwelijke najaarscollectie. De schoenen hebben het comfort en de draagbaarheid waar Van Dalen bekend om staat, gecombineerd met de edgy stijl van Spijkers en Spijkers. De collectie bestaat uit vijf verschillende laarsjes met elk een uniek element. Zo zien we in de modellen franjes, een leren riempje en veterdetails terugkomen.

Spijkers & Spijkers

“Wij vinden het ontzettend leuk om als vervolg op de sneakers nu ook andere modellen te ontwikkelen met Van Dalen. Voor deze collectie hebben we een mooie balans gevonden tussen een collectie die goed bij beide merken past. De laarsjes zijn ontworpen vanuit het thema van onze AW19 kledingcollectie en maken de meest basic outfit extra bijzonder”, aldus Truus en Riet Spijkers.

“Voor deze collectie hebben we gebruikt gemaakt van de mooiste materialen als leer en suède, waardoor we trendvolle producten hebben kunnen neerzetten voor de modebewuste vrouw van nu”, aldus Annelies Faijdherbe, Marketing Manager bij Van Dalen.

Van Dalen is één van de oudste schoenenretailers die Nederland kent met een lange historie en kennis van het vak. De waarden authenticiteit, kwaliteit en vakmanschap, die al anderhalve eeuw gelden, zijn anno 2019 nog steeds de dagelijkse drijfveren. De jarenlange ervaring die Van Dalen heeft in het ontwerpen, produceren en verkopen van schoenen is uitgegroeid tot een passie, die tot leven is gekomen in de compleet gerestylede winkels én het eigen Van Dalen label.

Spijkers & Spijkers

Om het honderdvijfenveertigjarig jubileum te vieren, werden in het voorjaar van 2018 de handen ineen geslagen met Nederlands design duo SPIJKERS EN SPIJKERS, om een exclusieve schoenenlijn Van Dalen by SPIJKERS EN SPIJKERS – te ontwikkelen. Voor beide labels is de samenwerking heel natuurlijk, aangezien beiden staan voor design, ambacht en het werken met hoogwaardige materialen. Beiden willen een toegevoegde waarde zijn aan het leven van de moderne vrouw.Spijkers & Spijkers

Bekijk hier de nieuwe collectie en laat je inspireren!