☀️ SUMMER SALE! Shop nu met korting tot 50%!
Sluiten

Trend: biker boots voor dames

Van Dalen biker boots


Biker boots, de trend van dit moment

We merken dat de dagen korter worden en dat de sneakers langzaamaan plaats gaan maken voor die leuke laarsjes. Dit seizoen kunnen de biker boots niet aan je schoenen verzameling ontbreken en dat maakt ons heel erg blij. Ze zijn stoer, comfortabel en heel erg fashion.

Dit seizoen zijn ze alles behalve saai. De biker boots van dit herfst- winter seizoen zijn versierd met stoere gespen, studs en steentjes. Boven alles beschermen ze je voeten wanneer het niet meer zo warm en zonnig is. Bekijk hier de leukste biker boots van dit seizoen.

 
Biker boots Van Dalen


Gespen, studs en steentjes

Deze bikerboots van ons eigen merk Van Dalen hebben het allemaal. Ze zijn voorzien van studs rondom de gehele boot en voorzien van 2 stoere gespen inclusief studs! Deze boots zijn perfect te dragen onder een stoere jeans maar ook super leuk onder een leuke jurk zoals op deze beelden. Door de uitgebreide collectie zit er voor iedereen wel een geschikte biker boot bij!

Instagram biker boots


Gespot op Instagram!

Dat de bikerboots helemaal hot zijn blijkt wel als we op Instagram gaan kijken. Daar zien we heel veel van onze bikerboots terugkomen. Laat je inspireren door de mooie foto’s die zijn gemaakt door @Natizavdl, @Evaaluna en @Anouskaband. Wil je zelf ook een plekje op onze Instagam wall bemachtigen? Gebruik dan #vandalenschoenen in je comments!