☀️ SUMMER SALE! Shop nu met korting tot 50%!
Sluiten

De trends van dit moment

Nieuwe collectie header

Mooie bruine kleuren en prints!
Word je ook altijd zo enthousiast wanneer er weer een nieuw seizoen aanbreekt. Het wordt langzaamaan tijd om je leuke sandalen op te bergen en je schoenencollectie weer nieuw leven te geven. Van de zomer gaan we langzaam over naar de herfst en dat zien we direct terug in de collectie bij zowel het kleurgebruik als bij de materialen.

De dierenprints blijven ook dit seizoen nog helemaal hot. Ze zijn dan ook volop aanwezig in de collectie en zijn ideaal te combineren bij een mooie basic outfit. De frisse kleuren vervangen we door de warmere kleuren zoals cognac, donkerblauw en zwart. Dit seizoen brengen we een hele mooie enkellaars met een slangenpint. Van loafer, sneakers of tot een mooie enkellaars, we hebben ze in alle varianten! Cognac is ook echt een kleur die we dit seizoen veel terug zullen zien komen. Zowel bij de dames als bij de heren is dit echt een kleur voor het nieuwe seizoen.

Van Dalen Nieuwe collectie 

Voor de heren hebben we al mooie loafers of veterschoenen in cognac suède. deze kleur en materiaalsoort is echt perfect voor de komende maanden. Zeker de loafers zijn echt heel leuk om te dragen. Ze staan mooi bij een jeans of juist bij een nettere outfit. Laat je inspireren door merken zoals Van Dalen, Giorgio en Australian.

Bekijk alvast een selectie van de nieuwe collectie en blijf vooral de site in de gaten houden voor meer inspiratie.

Van Dalen Nieuwe collectie mannen