Naar boven

Inspiratie en trends 2018

 
Fall winter 2018 collection

Ook al is het nu nog hoog zomer, wij worden altijd erg enthousiast als het nieuwe seizoen voor de deur staat. Gaat het bij jou ook kriebelen van plezier wanneer je denkt aan de nieuwe collectie en het uitbreiden van je schoenenkast, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Bekijk de nieuwe collectie
 
Instashop
Shop de look!

Volg ons op Instagram. De plek waar we je heel veel inspiratie bieden. We vinden het leuk als je #Vandalenschoenen bij je foto’s gebruikt. Iets leuks gezien? Shop dan direct de schoenen!

Instashop
Van Dalen sneakers
Basic white of toch een kleurrijke touch?

Witte sneakers voor dames zijn niet meer weg te denken uit het huidige modebeeld. Witte sneakers zijn niet alleen super comfortabel maar ook heel gemakkelijk om te combineren met verschillende outfits.

Witte dames sneakers
Van Dalen x Spijkers en Spijkers
Exclusieve collectie door Spijkers & Spijkers

Om het 145-jarig jubileum te vieren, worden in het voorjaar van 2018 de handen in elkaar geslagen met Nederlands design duo Spijkers & Spijkers, om een exclusieve schoenenlijn Van Dalen by Spijkers & Spijkers – te ontwikkelen.

Show me!
 
Van Dalen sneakers
Metallic, glitter & glam damesschoenen

Metallic, glitter & glam zijn de nieuwste trends van dit jaar. Alles mag en alles kan, zolang je voeten maar stralen..

Get insp'red
Van Dalen loafers
Wild, wild Van Dalen

Dierenprints zie je op veel verschillende manieren terug komen. Zo kun je kiezen tussen een all-over print of gave details. En kies jij voor een zebraprint, snakeprint of de klassieker luipaardprint?

Roooaaaarrrrr
Van Dalen sneakers
Witte sneakers, onmisbaar voor iedere man

Witte sneakers zien wij al enkele seizoenen terug in het modebeeld. En dat vinden wij ook heel begrijpelijk aangezien witte sneakers stoer, comfortabel én veelzijdig zijn.

Witte heren sneakers