Naar boven
Bas & Nicolette X REHAB Footwear
Bas & Nicolette X REHAB Footwear

Dames Collectie

Bas Smit en Nicolette van Dam hebben samen met REHAB Footwear een nieuwe sneaker collectie ontworpen. Met de aankoop van deze sneakers support ook jij het goede doel. Per verkocht paar wordt er 15 euro geschonken aan drie kinderziekenhuizen in Nederland; het Sophia Kinderziekenhuis, het Emma Kinderziekenhuis en het Prinses Máxima Centrum.

Nicolette heeft witte sneakers ontworpen met gave subtiele details en 1 opvallende funky sneaker.
 
Heren Sale tot -50%
Bas & Nicolette X REHAB Footwear

Heren Collectie

De collectie van Bas Smit en Nicolette van Dam X REHAB is dit jaar gaver dan ooit! Voor elk verkocht paar wordt er 15 euro gedoneerd aan drie kinderziekenhuizen in Nederland: het Sophia Kinderziekenhuis, het Emma Kinderziekenhuis en het Prinses Máxima Centrum. Bas en Nicolette zetten zich al vele jaren in voor deze ziekenhuizen en met deze actie kunnen we iets goeds geven aan de patiëntjes die in deze ziekenhuizen verblijven.

Bas heeft witte sneakers ontworpen met gave details en 1 coole runner.
Bloemenactie

Bloemenactie Van Dalen

De bloemenactie was dankzij jullie hulp een groot succes! Van Dalen heeft meer dan 600 bosjes tulpen cadeau kunnen geven aan zorginstelling Vitalis Wissehaege in Eindhoven.

 
Musthaves Heren
Musthaves

Heren


Always a good idea: mooie veterschoenen! Iedere man heeft wel een paar veterschoenen in de kast staan. Dit is niet gek want veterschoenen zijn naast comfortabel ook heel erg stijlvol. Van Dalen heeft een ruime collectie aan herenschoenen, allemaal gemaakt van rijke materialen. Mooie herenschoenen in de kleur cognac, grijs of blauw. De collectie bevat naast geklede veterschoenen van Van Dalen ook veterschoenen van Giorgio, Australian en Rehab.
 
Spring summer collectie '20

Van Dalen

Laat je inspireren voor het nieuwe seizoen. Door de ruime collectie aan damesschoenen en herenschoenen is er bij Van Dalen altijd genoeg keuze.

De damescollectie bevat veel kleur, denk aan geel, oranje, groen en licht blauw. Naast veel kleur bevat de collectie ook mooie witte sneakers, witte sneakers zijn een goede basis in ieders garderobe. De dierenprint zien we al een paar seizoenen in het straatbeeld. Ook dit seizoen blijft de dierenprint een trend.

De herencollectie bevat stijlvolle veterschoenen, mooie loafers en sportieve sneakers. Bekijk de gehele collectie en laat je inspireren.

“Van kleurrijke prints en verschillende materialen tot comfortabele casual sneakers, voor ieder wat wils.”

In 1873 begon de heer van Dalen, in het Brabantse ’s-Gravenmoer met de productie en verkoop van schoenen. Momenteel bestaat de collectie in de winkels uit damesschoenen, herenschoenen en accessoires. De brede schoenencollectie staat garant voor een perfecte pasvorm en goede kwaliteit. Voor de dames is er voor elke gelegenheid een ruime keuze. De collectie voor de heren is vooral casual en dressed.